Kompetent Financial Controller søges til Wagner Copenhagen i København

Er du en proaktiv og lærelysten Financial Controller, der brænder for at udarbejde statistikker og analyser? Trives du i en anerkendt modevirksomhed, hvor du bliver en del af et ambitiøst og erfarent team? Så er denne stilling noget for dig.

Som Financial Controller får du en spændende hverdag i en interessant virksomhed og bliver en del af en velfungerende økonomiafdeling på fire inkl. virksomhedens CFO, som du også vil referere direkte til. Dine arbejdsopgaver vil være fokuseret på controlling-opgaver såsom at understøtte beslutningstagere med væsentlige analyser og statistiker vedrørende forretningen samt kvalitetssikring af måneds- og årsafslutning. Du vil også blive en del af et team, hvor man hjælper hinanden og derved sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen.
Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Arbejdsopgaver:
- Registrering, bogføring og automatiseringer af indbetalinger
- Diverse afstemninger samt understøtte en effektiv og sikker proces for månedslukning
- Registrering, kontrol og afstemning af daglige omsætningstal i vores butikker
- Udarbejdelse af diverse statistikker vedr. retailforretningen
- På sigt månedlige møder med butikschefer vedrørende afvigelsesforklaringer samt opfølgning på actions
- Bidrage til ’best practice’-løsninger internt i Finance
- Besvarelse af mails i fælles mailboks
- Ad hoc analyser til understøttelse af forretningsmæssige beslutninger
- Ad hoc

Om virksomheden:
Wagner Copenhagen ApS er holdingselskabet bag de anerkendte modeselskaber Modström ApS, BLR ApS og Clipper A/S. Modström, der er grundlagt i 2004 og holder til i modeindustrien, designer og sælger modetøj til kvinder. BLR, der er en retailkæde, har butikker i København, Aarhus og Aalborg. Der ud over driver selskabet også en multibrand webshop, som er en betydelig del af forretningen. Clipper A/S er en striktøjsvirksomhed. Wagner Copenhagen varetager til dagligt økonomifunktionen for både Modström og BLR. Clipper har sin egen økonomiafdeling, hvorfor den daglige involvering i dette selskabs økonomifunktion er mindre. I virksomheden bliver du en del af et solidt regnskabshold med en uformel omgangstone og med en proaktiv attitude. Der er et forholdsvist ungt og særligt positivt miljø i virksomheden, hvor der sættes stort fokus på at spille hinanden gode og hjælpe hinanden. Ydermere prioriteres gode personaleforhold med bl.a. en meget generøs medarbejderrabat, sociale arrangementer og en solid pensionsordning.

Personlige kompetencer:
Vi ser gerne, at du er en initiativrig og mødestabil person, som nyder en dynamisk arbejdsdag med en bred opgaveportefølje. Ligeledes har du en struktureret og analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver og formår at levere dine opgaver i høj kvalitet indenfor aftalte deadlines. Det er også vigtigt for stillingen, at du er en ekstrovert profil, der er god til at skabe og pleje relationer. Du er desuden serviceminded og er ikke bleg for at give en hjælpende hånd til dine kollegaer.

IT-kompetencer:
Du har solid erfaring med Excel og gerne kendskab til Navision.

Uddannelse & Erfaring:
Du har en akademisk uddannelse såsom HD(R) eller lignende. Flere års erfaring fra lignende stillinger er vigtigere end uddannelse.

Sprog:
Du er erfaren i engelsk i skift og tale.

Kontaktpersoner:
Torben Jørgensen & Maja Frøhlke Sørensen

Ansøgningsproces:
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Ansøg her