MODSTRÖM X RØDE KORS

Modström støtter Røde Kors’ Klub10 og relancerer ikonisk suit til fordel for organisationens nødhjælpsarbejde. Sammen med blandt andre Mia Wagner og Ditte Julie Jensen er Helle Wagner - ejer og CEO hos Modström - i år en del af Røde Kors’ Klub10; en udvalgt skarebestående af entreprenante skikkelser fra det danskekultur- og erhvervsliv, som ifællesskab arbejder for at rejse penge til organisationens nødhjælpsarbejde gennem nytænkende, kreative projekter.

Læs mere

The power of joy prize, juni

Modström er denne gang stolt over at tildele The Power of Joy Prisen til Fluid Festival. Fluid Festival er en dansk festival, der finder sted under Copenhagen Pride. De har som mission at udfordre de stereotype festivalprogrammer og udelukkende booke LGBTQIA+ kvinder, genderqueer og non-binære kunstnere til at optræde på scenen.

Læs mere

THE POWER OF MUSIC

Med ’The Power of Music’ er vi stolte af at kunne give mikrofonen til fem stærke nye stemmer på den Danske musikscene, der her deler ud af deres viden, erfaringer og håb for fremtiden.

Læs mere

THE POWER OF JOY PRIZE

Som en del af Modströms mission om "The Power of Joy" uddeles fire årlige priser til en person eller organisation, som vi mener gør en betydelig forskel i deres arbejde.

Læs mere

THE POWER OF NATURE

Med udgangspunkt i glæden ved naturen tager Modstöm afsæt hos fire seje kvinder, der alle dyrker deres passion under åben himmel.

Læs mere

Creatives of Amsterdam

”Creatives of Amsterdam” er titlen på Modströms nyeste portrætserie, som fokuserer på kreative kvinder der arbejder med og skaber kunst i hjertet af Amsterdam...

Læs mere