Om os



Modström blev grundlagt i 2004, hvor farverige prints og feminine designs hurtigt vandt forbrugernes hjerter, og danner rammen for Modström som brand. Kulturen hos Modström kan karakteriseres som en virksomhed med passion for mode, iværksætteri og hårdt arbejde, som sætter et stærkt kvindeligt præg på modebranchen. Der fokuseres på at kreere en meningsfuld forretningsstrategi hele vejen fra leverandøren og til pigen på gaden. Modströms mission er ikke at designe til en begrænset målgruppe men derimod skabe smukke styles der let favner en bred vifte af kvinder.

Fakta

I dag tæller Modström teamet mere end 20 dedikerede medarbejdere med erfaring inden for retail, salg, marketing og design. Alle sammen udøver de deres magi fra vores hovedkontor i København. Modström distribuerer egne kollektiioner til over 400 retailers som udover Skandinavien inkluderer Holland, Tyskland, Belgien, Østrig, Schweiz, Luxemburg og Sydøst asien. Vi driver vores egen brand webshop og butikker inklusiv vores allerførste butik i Aalborg hvor det hele startede.

Designet med glæde

Modströms kollektioner kan bedst beskrives som 'on trend' med et bredt udvalg af styles. Farver er et vigtigt element i vores kollektioner og prints er en af vores specialer, hvis du spørger os. Frakker og jakker har altid været en af vores stærkeste kategorier, hvor vi hver sæson tilføjer nye statement styles. Vores kollektioner har et overordnet moderne udtryk med rene linjer og en positiv udstråling. Du kan både finde dine hverdags basis favoritter og din nye yndlingsfestkjole.