Hvordan ombytter jeg?
Hvis du gerne vil bytte en vare til en anden størrelse, så returnerer du varen inden 14 dage og går ind på www.modstrom.dk og lægger en ny bestilling. Det kan du gøre med det samme. Derved sikrer du dig, at den ønskede størrelse er på lager og ikke bliver udsolgt i mellemtiden.

Vi refunderer købsbeløbet for den returnerede vare så hurtigt, vi kan, efter at vi har modtaget varen. En returnering tager normalt mellem 3-5 hverdage (mandag-fredag).

Du skal selv betale for returnering af varer ved fortrydelse. Alle ordrer bliver leveret med en forudbetalt returlabel. Vælger du at benytte denne, og kostede den eller de returnerede varer under 600 kr., opkræver vi et returgebyr på 35kr, som fratrækkes i det beløb, du skal have tilbagebetalt.

Kostede den/de returnerede vare(r) 600 kr. eller mere, tilbyder vi at betale for returneringen, hvis vedlagte returlabel benyttes.


Hvad gør jeg, hvis varen ikke længere er på tilbud?
Hvis varen efter returneringen er gået op i pris, bedes du henvende dig til vores kundeservice med ordrenummeret på din genbestilling; så efterkrediterer vi gerne forskellen til dig. Bemærk, at varen i den nye bestilling skal være samme model og farve. Kun størrelsen må variere.

Brug det medfølgende returlabel (gælder kun i Danmark) – så får du gratis returfragt.

Send dine varer retur til:
Prime Cargo A/S
c/o Modström ApS
Profilvej 4
6000 Kolding
Denmark

Download returseddel
Har du mistet din returseddel? Download en ny her.