Luna Klestrup Edit

Luna Klestrup Edit

Efteråret er her og det samme er vores nye kollektion. Derfor er vi teamet up med den danske content creator og influencer Luna Klestrup, og har bedt hende om at kuratere vores FW22 styles. For Luna er det vigtig at bygge en efterårsgarderobe op af gode basics i neutrale farver og tunge striktrøjer, som hun nemt kan mixe ind i hendes garderobe. Vi elsker Lunas eklektiske og inspirerende Skandi-stil og er stolte af at kunne præsentere hendes udvalg for Modström.

Hvad er det vigtigste for dig i din efterårsgarderobe?
Jeg synes det er vigtigt med nogle gode klassiske pieces, der let kan benyttes i en masse forskellige outfits. Et par bløde striktrøjer og en god oversize frakke er altid et must når det bliver efterår.

Hvordan genbruger du dine sommer styles i de koldere måneder?
Jeg genbruger tit mine sommer styles, når det bliver koldere og sæsonerne skifter. Basics i neutrale farver er gode at have, og lette at anvende til et lag på lag look,

Du har bl.a. valgt SallieMD frakke – Hvordan styler du den?
Sallie frakken er en af mine favoritter her til efteråret. Den går til det meste og jeg elsker pasformen, der er dejlig oversized og skaber en fed silhuet. Jeg kan godt lide at style den med AmayaMD tracksuit bukserne for at give looket lidt kant og kontrast.

Hvordan har det været at arbejde med Modströms FW22 kollektion?
Det har været virkelig sjovt - Det har været spændende at sætte mit eget præg på de forskellige looks. Der er mange tidløse klassikere, som jeg vil bruge igen og igen, men samtidig er der også key-items, der skinner igennem og gør de forskellige looks mere unikke.

Hvordan har du valgt at style tøjet?
Jeg kan godt lide en kontrast i mine outfits. F.eks. ved at style mine vintage sko med AmayaMD tracksuit bukser. På den måde mixer og matcher jeg tit forskellige stilarter, og det er ofte de looks, jeg føler mig mest komfortabel i.
For mig er det vigtigt at tøjet føles godt at have på, og at det passer til en travl hverdag. Jeg er ofte "on the go", så derfor er det vigtigt at det også har en praktisk funktion.
Med kvaliteten i højsædet er tøjet fra Modström, udover at være cool, utrolig behageligt at have på. Det er virkelig en vigtig faktor for mig. Materialerne er lækre og det kan både ses og mærkes på tøjet.

Hvilke trends skal man holde øje med dette efterår?
Dette efterår er jeg virkelig glad for nedtonede farver. Jeg elsker at kombinere farverne, så det føles mere tone i tone, eller at farverne i tøjet går igen og skaber et mere sammenhængende look.