Power of Friendship

The Power of friendship er titlen på vores nyeste kampagne, som fokuserer på venskaber, der har særlige betydninger. Vi har brugt en dag i byen med forskellige vennepar og talt med dem om hvad der er særligt ved deres venskaber. Vi hylder glæde og med vores mantra, The power of Joy, hylder vi i denne kampagne venskaber. Vennerne lader os – iført deres favorit styles fra den nyeste Spring Summer kollektion – komme helt tæt på deres glæde ved netop dette venskab.

Jolien & Chiara

Hvad betyder jeres venskab for jer?
Vores venskab er meget værdsat, det bringer trøst, inspiration og ubetinget støtte.
Jolien: Det handler om at have en opmuntrende tilstedeværelse i mit liv, hvor selvom vi måske ikke ser hinanden så ofte, føles vores bånd som at komme hjem. At vide, at Chiara er der, dag og nat, giver en følelse af sikkerhed og tryghed.
Chiara: På samme måde repræsenterer vores venskab et værdifuldt anker i min lille kreds af betroede personer. Jeg finder trøst i at vide, at Jolien altid vil være der for mig til at lytte og hjælpe, når der er behov for det. Vores fælles oplevelser har beriget vores liv og givet utallige øjeblikke af glæde og latter, der forstærker dybden i vores venskab.

Hvordan mødtes I, og hvad var jeres første indtryk af hinanden?
Vores veje krydsedes på vores tidligere job i et smykkefirma i Amsterdam, hvor vores professionelle roller oprindeligt holdt os i forskellige sfærer.
Jolien: Chiaras fængslende tilstedeværelse som model for e-commerces satte sig fast i min hukommelse og jeg var meget facineret af Chiara's naturlige skønhed, selvtillid og venlighed og fandt hende som en kilde til varme og ægthed. Omvendt var Chiaras tiltrukket af Joliens ubetingede selvtillid og proaktive tilgang til sit arbejde og fandt disse kvaliteter beundringsværdige. Trods kravene til vores professionelle roller begyndte vores ægte forbindelse at vokse, og jeg anerkendte hurtigt Jolien som en sød og vidunderlig kvinde, der udstrålede mange kvaliteter.

Hvis jeres venskab var en opskrift, hvad ville ingredienserne være?
Det er et sjovt spørgsmål. Det ville være pasta aglio e olio - enkel, stærk, ren og direkte. Vi kan dele alt; nogle gange er der ikke behov for ord, og vi har begge en meget stærk (dårlig) humor, haha! Åh vent, jeg vil gerne tilføje en ingrediens: en flaske vin - den passer til alt!

Hvordan har jeres venskab udviklet sig over tid?
Vores bånd er kun blevet stærkere over tid, især siden vi oplevede moderskabet omkring samme periode. At dele denne oplevelse har fordybet vores venskab til et andet niveau. Vi har delt glæder og triumfer og støttet hinanden gennem udfordringerne og kampene, der følger med at være mødre. Vores fælles forståelse af disse følelser og oplevelser betyder, at nogle gange er et enkelt blik nok til at videregive vores tanker og følelser. Når vi genforenes, er det et øjeblik, vi værdsætter, fordi vi ved, at det er vores tid til at genoprette forbindelsen og bekræfte vores særlige bånd 

Har I nogen ritualer eller traditioner, der styrker jeres forhold?
Vi går lejlighedsvis ud uden børnene, så vi bare kan smide alt på bordet og lytte til hinanden, når der sker noget i vores liv.

Hvad tror I der vil ske, hvis I kunne skifte personlighed en dag?
Hvis vi byttede personligheder for en dag, ville jeg sandsynligvis omfavne Chiaras naturlige selvtillid og imødekommende væsen. Derudover er hendes evne til at fastsætte stærke grænser beundringsværdig og bidrager til hendes styrke som kvinde. Omvendt ville Chiara humoristisk nok, drage fordel af, at adoptere Joliens hurtige beslutningsevner. Hendes tendens til at træffe hurtige beslutninger står i kontrast til min mere eftertænksomme tilgang og giver os muligheder for personlig vækst og læring fra hinandens styrker.

Hvor tror I, jeres venskab vil være om 10 år?
Om 10 år vil vi stadig nyde vores liv og opleve mange flere sjove ting sammen. En ting er sikkert: vores samtaler, jokes og oplevelser vil altid være spændende og aldrig kedelige!

JANA & LILY

Hvad betyder jeres venskab for dig?
Åh, det betyder hele verden! Det er en af de slags venskaber, hvor jeg føler, at jeg gerne vil dele hele livet med hende. Skal vi købe dagligvarer? Ja! Skal vi tage på en lille rejse? Ja. Matcha og snakke i fem timer? Ja. Vi nyder alle de små og store ting, vi gør sammen, som vi ikke tager for givet. Lily er en så smuk person både indvendigt og udvendigt, fyldt med kreative ideer, og en person der lyser din dag op, bare ved hendes nærvær.

Hvordan mødte I hinanden, og hvad var jeres første indtryk af hinanden?
Vi mødte hinanden sidste år på det universitet, vi begge går på. Vi startede på linjen i mode og visuel kultur, og blev placeret sammen i små grupper. Vi var besatte af hinandens energi og gode stil, hvilket udviklede sig til timers lange kaffedates på Yusu hver dag, efter skole.

Hvis jeres venskab var en opskrift, hvad ville ingredienserne være?
Prøve nye madsteder, løfte hinanden op og støtte hinanden, lange samtaler over matcha, dressing up, hænge ud på sofaen og tage en masse billeder.

Hvordan har jeres venskab udviklet sig over tid?
Det er blevet stærkere, især siden jeg flyttede til Amsterdam. Lily har fået mig til at føle mig hjemme her, for hvilket jeg ikke kan takke hende nok. Jeg elsker, at vi med tiden bliver mere trygge i hinandens selskab; jeg føler, at jeg kan være mig selv sammen med hende. Vi har kun været venner i lidt over seks måneder, men jeg er sikker på, at vores venskab vil fortsætte med at blomstre i mange år endnu. Vi er utroligt taknemmelige for vores venskab og alt, hvad vi allerede har kunnet opleve!

Har I nogen ritualer eller traditioner, der styrker jeres forhold?
Nu hvor Jana er i praktik, og vi derfor har forskellige skemaer, finder vi tid til hinanden i weekenderne eller har middagsdates i løbet af ugen. Vi tager ud sammen og sammen med venner og finder også tid til bare at slappe af derhjemme. Det er ikke nødvendigvis et ritual eller en tradition, men vi synes, at det at prioritere at finde tid til hinanden nu og da gør at vi styrker vores bånd.

Hvad tror I, der ville ske, hvis I kunne skifte personligheder i en dag?
Jana: Jeg ville hoppe på et fly til Mallorca og ville udforske nabolaget, hvor Lily’s familie bor. Så hvis jeg var Lily i en dag, ville jeg romantisere denne tur så meget som muligt.

Hvor tror I, jeres venskab vil være om 10 år?
Sandsynligvis vil det være et langdistanceforhold haha. Vi har begge store drømme om at flytte til London, NYC, Paris, you name it. Men hvem ved, vi ender måske i samme by. Men en ting er sikkert, at om 10 år, hvor end vi er, vil vi planlægge de mest spændende rejser for at besøge hinanden og altid støtte hinanden i enhver beslutning. Vi er meget spændte på at se vores venskab udvikle sig i de kommende år; det bliver med garanti alt andet end kedeligt :)

Olivia Hobel & Katarina Krebs

Hvad betyder The Power of Friendship for jer?
I vores venskab er det vigtigt, at vi kan regne med hinanden, og at vide, at den anden person står klar, hvis man har brug for hinanden! Det er vigtigt at skabe et trygt rum, hvor man kan komme ud med ting, man har brug for at snakke om - og selvfølgelig at have det pisse sjovt :D

Hvordan mødtes I, og hvordan var jeres første indtryk af hinanden?
Katarina:
Vi mødtes første gang på en skydning i Århus i 2020, hvor vi skulle bo på det samme hotel. Uden at vi havde mødt hinanden før, spurgte jeg Olivia, om vi skulle drikke noget vin efter skydningen, og vi kom sygt godt ud af det med hinanden. Jeg synes, at Olivia var sjov og udstrålede god energi. Vi blev sidenhen signet i det samme agency og har hængt ud lige siden.

Hvis jeres venskab var en opskrift, hvad ville ingredienserne være?
En stor portion latter, et knivspids eventyr, en skefuld WTF, en kop gode råd og utrolig meget ærlighed. Retten skal simre og smages til med ubegrænsede mængder af hvidvin. Til sidst serveres den med en side af kærlighed og pyntes med rummelighed. Med Katarina er der nemlig altid plads til at ændre planerne, en forståelse af at have travlt, invitere andre med eller andet, uden at der er nogen sure miner. Det er så attraktivt i et venskab og en af mine yndlingsretter.

Har I nogle ritualer eller traditioner, som styrker jeres venskab?
Når vi skal til middagsarrangementer eller events, mødes vi som regel forud og får et glas vin sammen, mens vi har mulighed for at diskutere alt og intet. Vi er klar over, at når vi først er til arrangementet, vil vi ikke have meget tid til at tale sammen, så på denne måde holder vi os opdaterede om de ting, der stikker lidt dybere. Katarina er ekspert i at lede projekter og får planlagt, hvor og hvornår vi mødes. Udover det, så har vi en tradition for altid at sidde udenfor, gerne under en varmelampe.

Nikoline Le Schmidt & Josephine Mai

Hvis jeres venskab var en opskrift hvad ville ingredienserne være?
Tillid, hjælpsomhed, ærlighed, støtte, sparing, latter, spontanitet og respekt.

Hvordan har jeres venskab udviklet sig over tid?
Vi har kendt hinanden i 7 år, men tog undervejs en aktiv beslutning om at få hinanden tættere ind på livet. Vi er begge blevet mødre indenfor de seneste år. Så fra før at skåle til en modeugefest, mødes vi nu også på legepladsen med uglet hår og en kop kaffe. Da vores arbejde meget er et “one man show”, har vi kunnet mærke en kæmpe styrke i at skabe content sammen, da vi deler mange af de samme visioner og æstetiker. Vi ser os nu både som venner og partnere. Vi synes, det er fedt at være kreative og elsker at skabe indhold sammen.

Har i nogle ritualer eller traditioner, som styrker jeres venskab?
Vi starter altid med at vende vores privatliv, før vi snakker arbejde. Om det har været en dårlig morgen, en dejlig ferie eller en ny vin, vi skal smage. Vores styrke er, at vi aldrig sammenligner os med hinanden, men ser en styrke i at være sammen om noget. Vi komplimenterer hinanden godt.

Hvordan tror I, at jeres venskab vil være om 10 år, og hvilke eventyr forestiller I jer at dele?
Vores tætte venskab er relativt nyt, men med den fart det har taget, kunne vi sagtens være naboer om 10 år, med en masse børn der løber ind og ud hos hinanden. Drømmen er, at vi arbejder meget mere sammen. Både på photoshoots og med at skabe content. Vi forstiller os, at vi vil være en kæmpe del af hinandens liv, have været på mange dejlige rejser sammen og drukket masser øl på festivaller.

Tanja Ahou & Rodrigue

Hvordan mødtes i, og hvordan var jeres første indtryk af hinanden?
Tanja: Første gang vi mødte hinanden var hjemme hos en fælles ven. Det første Rod sagde til mig var “I love your Jacket”. Fra første minut var energien virkelig god mellem os. Mit førstehåndsindtryk af Rod var, at han havde det dejligste smil, og det mest cute grin. Han var virkelig åben og nysgerrig på mig.
Rodrigue: Jeg var vild med Tanjas energi fra første gang! Jeg synes, hun var den sødeste og mest imødekommende. Jeg følte mig tryg, og jeg kunne være mig selv from the begining.

Hvad betyder The power of friendship for jer?
The power of friendship for os betyder, at vi har hinandens ryg no matter what. Vi er ærlige overfor hinanden. We call each other out, både på godt og ondt. We celebrate each others success. Min success er hans success, ogomvendt. Vi bliver aldrig uvenner. Vi er selvfølgelig uenige om ting, men fordi vi accepterer hinandens forskelligheder og holdninger, og fordi vi er gode til at kommunikere, ender det aldrig i en stor diskussion.

Hvordan har jeres venskab udviklet sig over tid?
Vores venskab startede ud med, at vi ofte var ude at feste i weekenderne. Da vi lærte hindanden bedre at kende, fandt vi ud af, at vi har mange ting tilfælles. Vi interesserer os begge for mode, så vi begyndte at mødes for at tage outfit-billeder til instagram. Vi bondede ikke kun over fashion, men også over måden vi ser livet på. Vi har mange af de samme fremtidsplaner, og vi inspirerer og motiverer hinanden til at be better.

Hvordan tror i, at jeres venskab vil være om 10 år, og hvilke eventyr forestiller i jer at dele?
Om 10 år opfordrer vi stadig hinanden til at købe ting, vi ikke har brug for. Forhåbentlig har vi begge stiftet os hver vores familie, som kan blive til én stor, hvor vi forstiller os at tage på rejser sammen og opleve verden. Vi glæder
os til at støtte hinanden i nogle af de vigtigere beslutninger, som vi skal tage de næste 10 år.

Christel Winther & Hanni Gohr

Hvordan mødtes I, og hvordan var jeres første indtryk af hinanden?
Christel: Første gang vi mødte hinanden var til modeugerne i København, hvor vi begge skulle gå show. Jeg syntes Hanni var SUPER sej, ville gerne klæde mig som hende og være ligesom hende. Hun var på en måde også lidt skræmmende, fordi hun var så perfekt i mine øjne. Men som årene gik, begyndte vi langsomt at komme ind i de samme vennegrupper. Der gik det op for mig, at ikke nok med at Hanni var et forbillede udad til, så var hun også et ekstremt godt menneske - lige så barnlig som jeg (hvis ikke mere), havde den perfekte humor og var et menneske, som jeg virkelig gerne vil bruge en masse mere tid med. I dag vil jeg ikke undvære hende.
Hanni: Jeg har ikke en specifik dato, hvor jeg mødte Christel. Hun var gudesmuk (det er hun jo stadig), da hun dukkede op i modelbranchen, men dengang, i mine øjne, en baby (hun er en del yngre end mig), og på dette tidspunkt boede jeg allerede i udlandet og fløj verden rundt som model og tænkte nok at jeg var en voksen, der vidste det hele. Vores venskab opstod senere, fordi hver gang vi mødtes, var der gnister mellem os. Det var aftener med vin og veninder, der blev til dybe snakke og førte til et meget kærligt venskab.

Hvis jeres venskab var en opskrift, hvad ville ingredienserne være?
Hanni: Basen er en masse grin og en masse tårer, begge dele er lige essentielle for opskriften, men vi smider også lige en fælles ekskæreste i opskriften, fordi det er fjollet og vi er begge to goof balls. MEN ej at forglemme det vigtige krydderi, der hedder hinandens uundværlige støtte.
Christel: Humor, tryghed og at acceptere hinanden for vores forskelligheder. Karry, kanel og tivolikrymmel.

Har I nogle ritualer eller traditioner, som styrker jeres venskab?
Hanni: Vi er begge kæmpe rodehoveder, til gene for ALLE omkring os, og vi finder enormt meget støtte i at sende hinanden videoer af vores rod. Hver gang jeg sender en video af rod hos mig, kan hun vise det samme. Det er enormt befriende at have en veninde, som lige præcis viser den samme helt uperfekte side, som ingen andre rigtig er fan af. Det er jo det, vores venskab vel i bund og grund handler om - at man kan være sit menneskelige ufuldendte selv. I rodet, som jo er livet.
Christel: Vi sender film til hinanden hvor vores lejlighed er allermest rodet. På den måde hjælper vi hinanden med at acceptere vi er helt fucked op begge to.

Hvordan tror I, at jeres venskab vil være om 10 år, og hvilke eventyr forestiller I jer at dele?
Christel:
Vi har tjent flere millioner på de ingredienser vi netop har delt, ang. hvad det perfekte venskab indebærer. Derfor sidder vi på Bahamas og fejrer det med et glas kold hvidvin.
Hanni: Det næste eventyr bliver Christels bryllup, hvor jeg skal arrangere den pinligste polterabend for hende. Ej joke (eller er det…?)