Modström søger en PR- & Marketing praktikant

Vi søger en praktikant til Modströms HQ på Christianshavn.
Modström designer og producerer modetøj til kvinder. Modström er kendt for et innovativt og nyskabende design, der rammer tidens trend.

Du er måske i gang med en uddannelse inden for marketing & kommunikation og har lyst til at arbejde i en marketingafdeling i modebranchen. Søg stillingen som Modströms nye praktikant hvis du ønsker at få indhentet erfaring og afprøvet dine idéer, med både PR, marketing og sociale medier.

Du vil komme til at arbejde med følgende opgaver:
• Influencermarketing
• Assistere ved fotoskydninger & events både før, under og efter
• Assistere med udarbejdelse af moodboard til forskellige kreative initiativer
• Være med på contentdage, hvor vi selv udarbejder koncepter og tager billeder/videoer til vores forskellige platforme
• Grafisk arbejde
• Udarbejdelse af content til SoMe og nyhedsbreve
• Ad hoc-opgaver i vores showroom

Vi forventer forholdsvis meget af vores praktikanter og stiller høje krav til selvstændighed og ambitioner. Vi går meget op i at vores praktikanter kommer styrket og herfra med god erfaring. Vi giver dig mulighed for at bidrage og afprøve dine egne idéer med god sparring undervejs.

Du får et godt indblik i modebranchen hos Modström og får rig mulighed for at opbygge et netværk og sætte dit aftryk på vores content og udvalg af influenter. Kendskab til InDesign & Photoshop er en klar fordel.

Ansøgning
Praktikstillingen er ulønnet og kan være både fuldtid og deltid, og vi er naturligvis fleksible i forhold til studie og eksamensperioder. Send en kort ansøgning, et CV med foto samt noget du har layoutet eller er stolt af til Brand Coordinator, Nico Glad Golden: ngg@modstrom.com

Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning snarest muligt. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Tiltrædelse: Snarest muligt (gerne primo/medio oktober)

Modström
Danneskiold-Samsøes Allé 9 st.
1434 Copenhagen K