Send dine returvarer til

DSV, Prime Cargo A/S

c/o Modström ApS

Profilvej 4

6000 Kolding

Danmark

 

Returlabel

Følgende lande får vedlagt et forudbetalt returlabel i deres pakke:

Danmark

Sverige

Østrig

Belgien

Tyskland

Sender man retur fra et andet land, skal man selv købe og betale returlabel.

Du skal selv betale for returnering af varer ved fortrydelse. Alle ordrer bliver leveret med en forudbetalt returlabel. Vælger du at benytte denne, og kostede den eller de returnerede varer under 600 kr., opkræver vi et returgebyr på 35kr, som fratrækkes i det beløb, du skal have tilbagebetalt.

Kostede den/de returnerede vare(r) 600 kr. eller mere, tilbyder vi at betale for returneringen, hvis vedlagte returlabel benyttes.

Sender du varer retur og ønsker at få pengene tilbage, får du dine penge refunderet inden for 10 hverdage på det kort, du har gennemført købet med.

 

Find butikkerne her.

 

14 dages fuld fortrydelsesret

En handel er først afsluttet, når du har set og godkendt dine varer. Derfor har du fuld fortrydelsesret i 14 dage efter, at du har modtaget din pakke. Vi kræver blot, at varerne ikke har været brugt, du har naturligvis lejlighed til at prøve dem først, men du skal sørge for, at varens mærker forbliver på tøjet - præcis som når, du prøver tøj i en fysisk butik.

 

Bytning af julegaver

Alle ordrer købt efter den 15. november kan byttes frem til 15. januar på almindeligvis.

 

Ombytning af vare

Hvis du gerne vil bytte en vare til en anden størrelse, så returnerer du varen og går ind på www.modstrom.com og lægger en ny bestilling. Det kan du gøre med det samme. Derved sikrer du dig, at den ønskede størrelse er på lager og ikke bliver udsolgt i mellemtiden. Vi refunderer købsbeløbet for den returnerede vare så hurtigt, vi kan, efter vi har modtaget varen. En returnering tager normalt mellem 3-5 hverdage (mandag-fredag).

Husk at få en kvittering når du indleverer pakken; det er din dokumentation for, at du har indleveret den.

 

Pengene retur

Hvis du ønsker at få pengene tilbage for en vare, skal du udfylde den vedlagte returseddel. Benyt ved vedlagte returlabel (gælder kun i Danmark). Vi tilbagefører til din konto inden for 10 dage. Vær opmærksom på, at den vedlagte returlabel skal benyttes ved samme transportør, som du har modtaget pakken med.

I tilfælde af fejl, godtgør vi naturligvis returfragten.

Du vil modtage en e-mail, så snart at vi har returneret pengene til din konto.

Husk at få en kvittering når du indleverer pakken; det er din dokumentation for, at du har indleveret den.

 

Mistet returseddel/faktura?

En returseddel indeholder en bestemt kode, som tilhører præcis din ordre. Har du mistet din returseddel kan du sende os en mail til support@modstrom.com med dit fakturanummer i emnefeltet og bede om en ny returseddel.