THE POWER OF JOY PRIZE

"The Power of Joy" er en uundværlig del af Modströms DNA, og vi opfordrer vores netværk til at bryde fri af samfundets begrænsninger og gamle normer for at leve det liv, de virkelig ønsker. Som en del af denne mission uddeler Modström "The Power of Joy Prize" fire gange om året til en person eller organisation, som vi mener gør en betydelig forskel i deres arbejde.

GirlTalk arbejder for at forebygge mistrivsel blandt piger og unge kvinder, styrke deres selvværd og mentale helbred samt hjælpe dem, der har det svært. Siden GirlTalk blev grundlagt i 2004, har organisationen haft tusindvis af samtaler med unge, der mistrives og har svært ved at tale om deres oplevelser og problemer med andre. Det kan være en udfordring at åbne op for dem, man er tættest på, når livet er svært. GirlTalks ungerådgivning er et frirum, hvor ingen spørgsmål er for store eller små, og hvor passionerede frivillige er klar til at lytte.

GirlTalk støtter piger og unge kvinder uanset etnicitet, seksualitet, religiøs overbevisning og nationalitet. Organisationen hjælper dem med at se deres ressourcerog giver dem redskaber og sundere strategier til at tackle livets udfordringer. Desværre kæmper alt for mange unge med følelser af utilstrækkelighed, angst og depression. Hos GirlTalk kæmper de for retten til at være sig selv. Deres arbejde redder liv og skaber samtaler, som giver unge kvinder og piger en følelse af at blive hørt og forstået.

Modström er dybt rørt og imponeret over GirlTalks dedikation og hårde arbejde og er stolte af at kunne annoncere GirlTalk som den første modtager af "The Power of Joy Prize" i 2023.

GirlTalk

I går afholdt vi en Breakfast Club for at hylde GirlTalk og deres vigtige arbejde. Til stede var Anna Bjerre, direktør og stifter af GirlTalk.