THE POWER OF JOY PRIZE

Fluid Festival

"The Power of Joy" er en integreret del af Modströms DNA. Vi inspirerer vores fællesskab til at bryde fri fra begrænsende samfundsmæssige begrænsninger og leve autentisk i overensstemmelse med deres ønsker og tro.

Fire gange om året uddeler vi The Power of Joy Prisen til enkelt personer eller organisationer, der gør en betydelig forskel og bidrager i deres fællesskab gennem deres arbejde.

Modström er denne gang stolt over at tildele The Power of Joy Prisen til Fluid Festival. Fluid Festival er en dansk festival, der finder sted i samme uge som Copenhagen Pride. De har som mission at udfordre de stereotype festivalprogrammer og udelukkende booke LGBTQIA+ kvinder, genderqueer og non-binære kunstnere til at optræde på scenen.

Duoen og stiftere af Fluid Festival, Janne Juul & Eva Bøggild, mistede tålmodigheden med de større festivaler om at få bookede disse kunstnere, og besluttede derfor at tage sagen i egen hånd.

Vi er imponerede over deres utrættelige arbejde for repræsentation og ligestilling i den danske festivalindustri, deres engagement i deres fællesskab og de nye døre, de åbner for en bred vifte af fantastiske samtidskunstnere og performere.

Fluid Festival er gratis og åben for alle den finder sted fra den 16. til 19. august på Vor Frue Plads i hjertet af København.

Vinderen af The Power of Joy i juni

Fluid Festival