THE POWER OF JOY FUND

MODSTRÖM POWER OF JOY LEGATET ER EN NYSTARTET PRIS DER VIL TILDELE EN UDVALGT STUDERENDE 50.000 DKK TIL AT STØTTE DERES NUVÆRENDE PROJEKTER OG UDGIFTER.


Modström ønsker at støtte den næste generation af kreative talenter. The Power of Joy Fund er et nyt legat, tilgængeligt for alle der studerer på en af de kreative skoler i Danmark. Legatet på 50.000 DKK vil blive tildelt en vinder, med ønsket om at støtte deres arbejde, udgifter og visioner for fremtiden samt deres kreative virke.

Modström er stolte af at annoncere vinderen af The Power of Joy Fund 2023 er Sif Lina Lambæk.

Sif Lina Lambæk er filminstruktør og studerer på den alternative filmskole Super16. Her arbejder hun på sin midtvejsfilm, der finder sted i et dystopisk univers, hvor børn er de eneste overlevende i en postapokalyptisk verden, efter klimakrisen har slået alle de voksne ihjel. Filmen omhandler, bl.a., de brændende klimaproblemer, velfærdsproblematikker og mental sundhed. Vi har valgt Sif til The Power of Joy legatet pga. hendes mod, nysgerrighed og ønske om at skabe samtaler der rækker langt udover filmlærredet. Hendes arbejde er politisk, konfronterende og virkelig smukt. Vi håber at legatet kan hjælpe Sif med at realisere hendes drøm om at lave en film der tager hånd om disse vigtige emner.

Vi vil også sige tillykke til de to andre finalister: Rosa Lois Balle Yahiya og Mette Wille-Jørgensen. Tak for jeres dedikation og hårde arbejde.